Direct afspraak maken?

  025 - 267 48 20

  Main menu

  Tarieven van de tandarts

  De tarieven van Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Download hier de vastgestelde tarieven: Tandheelkundige zorg tarieven.

  Voor vragen over onze behandelingen of de tarieven kunt u contact opnemen met onze praktijk. Bel 0252 – 67 48 20 of stuur een e-mail naar info@tandartsenpraktijknieuwvennep.nl.

  Digitaal Factureren

  Uw factuur komt voortaan via e-mail

  In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

  Uwnota.nl verstuurt haar nota’s voortaan digitaal. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat emailadres ontvangt.

  Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 404 94 04 (0,35 per gesprek).

  Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  × Direct afspraak maken?