Direct afspraak maken?

025 - 267 48 20

Main menu

Tarieven van de tandarts

De tarieven van Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Download hier de vastgestelde tarieven, die worden gehanteerd sinds 1 januari 2016: Tandheelkundige zorg tarieven.

Voor vragen over onze behandelingen of de tarieven kunt u contact opnemen met onze praktijk. Bel 0252 – 67 48 20 of stuur een e-mail naar info@tandartsenpraktijknieuwvennep.nl.

Digitaal Factureren

Uw factuur komt voortaan via e-mail

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Uwnota.nl verstuurt haar nota’s voortaan digitaal. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat emailadres ontvangt.

Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 404 94 04 (0,35 per gesprek).

Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep

Tandartsenpraktijk Hoofddorp