Direct afspraak maken?

  025 - 267 48 20

  Main menu

  De Praktijk

  Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep is een moderne tandheelkundige praktijk gevestigd in de wijk Linquenda. Onze tandartsen voeren reguliere en specialistische behandelingen uit, waarbij de expertise ligt op het gebied van kindertandheelkunde en het behandelen van patiënten met tandartsangst.

  Dankzij onze ruime openingstijden kunt u ook op zaterdag bij ons terecht. U vindt onze praktijk op de Zaaierstraat 9, in verzorgingscentrum Westerkim. We zijn gevestigd op de begane grond, naast medisch laboratorium Medial.

  Het tandheelkundig team

  Het team van Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep bestaat uit twaalf tandheelkundig specialisten met ieder hun eigen expertise, waaronder mondhygiëne, endodontologie, implantologie en parodontologie. Maak kennis met ons team.

  Alisa van den Bosch

  Alisa van den Bosch
  De opleiding tot tandarts heb ik gevolgd aan het ACTA in Amsterdam. Ik heb tijdens de studie meer interesse gekregen in de orale implantologie en dento-alveolaire chirurgie. In de toekomst zal ik hier wat meer mee willen gaan doen, maar op het moment focus ik mij op de algemene tandheelkunde.
  Ik vind het belangrijk om samen naar een mooi en gezond gebit te werken. De patiënt duidelijk inlichten en de behandelingen zo aangenaam mogelijk laten verlopen, is hoe ik de samenwerking met de patiënt aan ga. Het sociale aspect van de tandheelkunde spreekt me daarom ook enorm aan.
  BIG-nummer: 19923455202

  Melike Bulut

  Mevrouw Bulut is tandarts en heeft zich verder gespecialiseerd in de adhesieve tandheelkunde. Ze werkt bij ons als tandarts op maandagen en woensdagen. Lees meer

  Sayeh Farjami

  Mevrouw Farjami is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en werkt sinds 2009 bij Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep. Ze is werkzaam als tandarts en gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Lees meer

  BIG-registratienummer: 49911799502

  Tessa Takens

  Mevrouw Takens is afgestudeerd tandarts aan de ACTA en werkt sinds 2012 in onze praktijk in Nieuw Vennep. Hiervoor heeft ze in verschillende groepspraktijken gewerkt en heeft ze een speciale interesse voor esthetische tandheelkunde ontwikkeld. Lees meer

  BIG-registratienummer: 09064631902

  Sander Sjollema

  De heer Sjollema is afgestudeerd tandarts en heeft zich verder ontwikkeld op het gebied van chirurgische verwijderingen van verstandskiezen. Hij is werkzaam op maandag tot en met woensdag en op vrijdag. Lees meer

  BIG-registratienummer: 29919180502

  Rozita Rajaee

  Mevrouw Rajaee is afgestudeerd tandarts en heeft in de loop der jaren ook veel tandprothetische praktijkervaring opgedaan. Sinds 2007 is ze bij ons werkzaam als algemeen practicus. Ze heeft veel expertise in het behandelen van kinderen en mensen met angst voor de tandarts. Lees meer

  BIG-registratienummer: 49065160602

  3D-specialist en tandarts-implantoloog Peter de Jong

  De heer De Jong heeft meer dan dertig jaar ervaring als tandarts en is gespecialiseerd in implantologie en 3D-kronen. Met deze 3D-technologie is het mogelijk om kronen, inlays en facings in één behandeling te plaatsen. Lees meer

  BIG-registratienummer: 19021871302

  Lizzie Hoekstra

  In deze regio ben ik geboren en opgegroeid, via Groningen ben ik als tandarts afgestudeerd aan Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Het vak heeft mijn interesse vanwege de unieke verbinding tussen het werken met mensen, zorg en creativiteit. Ik vind het belangrijk goed te communiceren met patiënten en een geschikt behandelplan te maken wat past bij de patiënt. Samen werken aan een gezond gebit staat hierin centraal. Naast mijn passie voor tandheelkunde ben ik een fanatiek sporter en steek ik hier veel tijd in.

  Big nummer: 29926284502

  Inez Lichters

  De opleiding tot tandarts heb ik afgerond aan het ACTA/VU in Amsterdam. Sindsdien ben ik als tandarts werkzaam bij tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.

  De tandheelkunde spreekt mij aan vanwege de combinatie van omgang en communicatie met patiënten, klinisch werken en het leveren van zorg. Ik besteed veel aandacht aan preventie om zo lang mogelijk een gezond en functioneel gebit te behouden. Verder vind ik het belangrijk om duidelijk te communiceren en patiënten te betrekken bij het opstellen van een behandelplan.

  Bij het behandelen van angstige patiënten en kinderen plan ik voldoende tijd in om de behandeling rustig en zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

  Ik ben op maandag, woensdag en donderdag aanwezig in Hoofddorp en op vrijdag in Nieuw-Vennep.

  BIG-nummer: 29926587802

  Tina Mounessiani

  Sinds ik de studie tandheelkunde heb afgerond aan het ACTA in Amsterdam, ben ik in werkzaam in de algemene tandheelkunde. Ik ben op de maandagen en dinsdagen te vinden in tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, vestiging Nieuw-Vennep. Individuele zorg voor de patiënt staat bij mij op nummer 1 en ik doe mijn best om een behandelplan te creëren op maat van de patiënt. Daarnaast heb ik affiniteit met het behandelen van angstige patiënten en kinderen en neem ik graag de tijd om ervoor te zorgen dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandeling!

  BIG-registratienummer: 39928338302

  Bekijk de tandartspraktijk van binnen

  Neem een kijkje in de praktijk met onderstaande video. In de video komen een aantal tandartsen aan het woord en geven ze u een rondleiding door de praktijk. Ook wordt een demonstratie van een behandeling gegeven waarbij een 3D-kroon digitaal wordt vervaardigd en geplaatst.

  Contact

  Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep
  Zaaierstraat 9
  2151 CK Nieuw Vennep
  T. 0252 674 820
  E. info@tandartsenpraktijknieuwvennep.nl

  Openingstijden

  Maandag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Dinsdag: 08.00 uur – 17.30uur
  Woensdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Donderdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Vrijdag: 08.00 uur – 17.30 uur
  Zaterdag: 08.00 – 17.30 uur
  Zondag: gesloten

  lunchpauze 12:00-13:00.
  Op de zaterdagen werkt alleen de mondhygiëniste op afspraak.

  Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  × Direct afspraak maken?