Direct afspraak maken?

  025 - 267 48 20

  Main menu

  Tessa Takens

  Nadat ik in 2005 ben afgestudeerd aan het ACTA, ben ik als algemeen tandarts gaan werken in verschillende groepspraktijken. Sinds 2012 werk ik met veel plezier twee dagen in de week bij tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, vestiging Nieuw-Vennep.  pasfoto tessa

  De afwisselende behandelingen die ik doe en het sociale aspect van het werk blijven mij boeien. Aan de tand of kies die ik moet repareren zit ook een mens vast!

  Ik heb een speciale voorliefde voor de esthetische tandheelkunde, het ‘mooi maken’ van gebitten. Dat doe ik vaak door middel van composiet (witte vullingen), maar ook door middel van kroon-en brugwerk. Het voordeel van witte vullingen is dat er in veel gevallen een mooi en duurzaam resultaat bereikt kan worden, terwijl dit niet heel kostbaar is. In 2012 heb ik een uitgebreide cursus gevolgd om ernstige slijtage in gebitten te behandelen. Daarnaast behandel ik veel angstige patiënten en kinderen. Door de tijd te nemen voor de patiënt en alles goed uit te leggen, probeer ik de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

  BIG-registratienummer: 09064631902.

  Tandartsenpraktijk Nieuw Vennep

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  × Direct afspraak maken?